Tässä mammojen harrastelätkässä on näkäjään vähän haasteita... meillä, meijän joukkueessa on kaunis ajatus pelaa omaks iloks ja kuntoilun, hyvän mielen, oman ajan ja hauskan seuran takia! Kaikilla ei näytä olevan sama ajatus.

Oltiin "ystävyysottelu" vieraspelissä ja aikamoinen farssihan siitä tuli. No lähetään siitä, että voitettiin 0-6. Ettei ny tarvii miettiä, että oonko jotenkin katkera.  

Harrastesarjatason peleissä on yks tuomari kentällä. Ystävyys/harjoitusotteluissa usein joku kotijoukkueen perheenjäsen tai sukulainen. Loistava käytäntö, kun rahaa ei ole ja kuitenkin halutaan pelata! Toisaalta sitte pitää olla munaa puhaltaa vaaralliset boxiin rauhottumaan, vaikka olis kotijoukkue.

Tää on nyt mun henkilökohtanen mielipide, mutta kun minäkin (just yli vaahtosammuttimen kokosena) saan kiekoTTOMANA poikittaista ja joukkuetoveri polvitakalusta... Semmonen vaan ei kuulu tän tason peleihin! Piste.

Kollegani toisella foorumilla on ottanut saman asian pöydälle. Huoleni ei siis oo yksittäistapaus.

Me halutaan pysyä toimintakykysinä ja terveinä, vanhoja akkoja ku ollaan. Ei todellakaan pelata voitosta verenmaku suussa. Me halutaan onnistua joukkueen ja siihen sisältyy myös yksilönä onnistuminen. Ei hakata, taklata, nälviä, haukkua... Häpeäkseni sanon, että mun tempperamentti ei kestänyt ja sen poikittaisen jälkeen avauduin liikaa ja sain ite kakkosen koukkaamisesta. Not so proud. Ehkä olin sen ansainnu. Kun boxista kattelin muitten pellamista, tajusin etten haluu pelaa tämmöstä peliä.

Pari viikoa sitte pelattiin toisia joukkuetta vastaan turnauksessa. Tiukat, kovat, pelit 2-2, 2-2, 4-2 ja 3-2. Mutta hauskaa, paljon taitavampaa, silti kovaa ja ennenkaikkea vastustajaa kunnioittavaa peliä!

Jos jollakulla harrastetasolla alkaa hitsaa kiinni, ni mieluummin jääköön sitten kokonaan kotiin! Mä oon täällä hulvattoman hauskaa pitämässä ja kovan yrittämisen jälkeen joskus jopa onnistumassa. En taho kuulla "ootko joku junnu ku et kestä kovaa peliä?". Huutelijat menköön pelaa vaikka Suomi-sarjaan, vaikka ei taida huutelijoiden taidot sinne riittää :D

Antakaa siis harrastesarjassa pelin olla aikusten oikeesti hauskaa ja kaveria kunnioittavaa, kuten jälkikasvullekin opetamme!

Ugh.

Mahtaakohan tää aihe tähän jäädä, kun alkusarjakaan ei oo ees vielä alkanu...